HVEM SKRIVER?

Hei! Jeg er ei jente som er vokst meg 1.72 over bakken og er så heldig og fikk navnet Silje Karlengen når jeg ble født 28.juni.1994 på Ringerike Sykehus som ligger i Hønefoss. Den gangen var jeg kun 52cm lang og veide 3720g – så jeg må si jeg har vokst en del siden da!

rundt 1.år

rundt 1.år gammel

Ettersom jeg vokste meg større, så fikk jeg en lillebror når jeg var 1.5år gammel, han fikk navnet Marius og er nå 15år gammel og vokst seg høyere enn meg. Selv om jeg fikk en bror inn i bildet, så ble jeg godt tatt imot av både fettere, kusiner, tanter, onkler og besteforeldre – selvfølgelig også mamma og pappa!

med min kusine Siw Inger - 2år ca.

med min kusine Siw Inger - 1,5år ca.

Jeg vokste meg større og begynte å dra på årene fant jeg ut at sport var noe for meg, så jeg har vel egentlig prøvd ut det meste av sport for unger kan jeg vel si. Har gått på fotball, håndball, ski(langrenn), turn, svømming og skihopping som jeg fortsatt driver på med!

under rennet i Stryn - mars 11

under rennet i Stryn - mars 11

Ettersom jeg har vokst meg ganske stor, fått styr på følelsene mine og funnet ut litt om meg selv og livet, så har jeg en fantastisk kjæreste med navn Nicolai!

2011

2011

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har også en herlig hund hjemme i Hønefoss, fordi jeg glemte jo å si at jeg har flyttet for meg selv hit til Trondheim hvor jeg går på skole og satser på skihoppingen min, noe som er litt vanskelig siden jeg har kjæresten hjemme i Hønefoss – så det er utrolig tungt til tider, men både jeg og han er klare for å klare dette og jeg vet vi kommer til å klare det og!

frøya <3

frøya ❤

2012

2012

Slik ser jeg nå ut, og føler jeg har forandret meg litt fra jeg var liten jente og jeg har et lykkelig liv sammen med kjæresten, venner og familien min, derfor vil jeg veldig gjerne takke dere som orket og lese alt dette her og håper dere vil følge bloggen videre.

hihi, nicolai <3

hihi, nicolai ❤

Om det er noe mer du lurer på eller har lyst til å vite noe mer om meg som ikke står her, så kan du sende meg en mail på bloggsilje@gmail.com eller legge igjen en kommentar på ett av innleggene mine om det skulle være på noe, dette svarer jeg på enten på selve mailen eller her på bloggen om det er masse av det samme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s